Slobodna Zona Zrenjanin

LOKACIJA

Slobodna zona Zrenjanin- područje Bagljaš

Lociranost

Slobodna zona "Bagljaš" se nalazi u zapadnom delu grada, u neposrednoj blizini magistralnog puta Zrenjanin-Novi Sad i gradskog tranzitnog puta (obilaznice).

Površina 40ha 43a 47m2

Vlasnik:d.o.o. R&W, Subotica

Namena zemljišta:

Mogu se graditi objekti namenjeni za proizvodne pogone industrije, malu privredu, trgovinu, izložbeno-prodajni saloni, objekti zanatstva, poslovni sadržaji, skladišta i servisi, magacinski prostori i prateći sadržaji, stanice za snadbevanje drumskih vozila pogonskim gorivom, kao i ostali sadržaji koji svojim radom ne ugrožavaju životnu sredinu i drugi objekti kao što su specijalizovani školski objekti, turističko-ugostiteljski objekti, sadržaji za sport i rekreaciju, komunalni objekti i sl.

Infrastruktura:

Zemljište je kompletno infrastrukturno opremljeno (vodovod, elektromreža, kolovozi, kišna kanalizacija, fekalna kanalizacija, gas, primarni trotoari i primarna javna rasveta).

Prednost lokacije:

Regionalni put Zrenjanin-Novi Sad

Gradska obilaznica

Korisnici:

U slobodnoj zoni Zrenjanin - područje Bagljaš uspešno posluje nemačka kompanija Drekslmajer. Preduzeće DRÄXLMAIER proizvodi set kablova za velike auto industrije uključujući BMW i FIAT